Cancer, un diagnostic care cade ca un trăznet pentru oricine! Un cuvânt care toarnă plumb în picioarele oricărui pacient și venin pe psihicul bolnavului și așa greu încercat! Tratamentele, de obicei agresive, și prognosticul de supraviețuire de multe ori rezervat, dau peste cap echilibrul și celui mai optimist om din lume aflat în această situație!

Pentru a fi cât mai aproape de nevoile familiilor și persoanelor cu afecțiuni oncologice, Asociația “Live To Save Lives” a lansat, de curând, ONCOLIVE, iar pentru membrii acestei platforme, veștile sunt din ce în ce mai bune.

Am încheiat primul parteneriat cu una dintre cele mai importante Academii de Psihologie, ”Intell PSy Group”, unde persoanele cu afecțiuni oncologice vor beneficia de consiliere psihologică gratuită, iar părinții copiilor cu astfel de probleme vor primi, de asemenea, suport psihologic.

Adică, exact acea punte de legătură între medic și suflet, indispensabilă succesului în lupta grea pentru viață. Iar acest parteneriat este începutul unei lungi colaborări prin care Asociația “Live To Save Lives” pune bazele primului proiect la nivel național bazat pe nevoile bolnavilor de cancer.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

New Report

Close