Politica de confidențialitate

Asociația LIVE TO SAVE LIVES (ALSL) construiește tehnologii și servicii care permit anumitor categorii de oamenilor să intre în legătură unii cu alții, să construiască prietenii, sprijin umanitar, sfaturi, opinii, recomandări, păreri și să dezvolte cunoștințe și experiențe despre boală, tratament, îngrijire sau terapii. Prezentele Condiții reglementează modul în care utilizați platforma OncoLive și celelalte aplicații, tehnologii și software pe care le oferim persoanelor cu afecțiuni onco-hematologice, cu excepția cazurilor în care precizăm expres că sunt aplicabile condiții separate (și nu prezentele Condiții). Aceste Produse vă sunt furnizate de Asociația LIVE TO SAVE LIVES.

Noi nu vă taxăm vizitatori sau membri din cadrul platformei OncoLive sau a celorlalte servicii care fac obiectul acestor Condiții.

În schimb, companiile private și alte tipuri de organizații (excepție făcând: ONG-urile) ne plătesc pentru a vă afișa reclame pentru produsele și/sau serviciile lor. Prin plata acestor servicii de promovare sau publicitate vom putea susține costurile de administrare a platformei, software-uri și alte servicii. Prin utilizarea produselor noastre, sunteți de acord să vă afișăm reclame pe care le considerăm relevante pentru dvs. și interesele dvs. Utilizarea datele dvs. cu caracter personal sunt folosite în exclusivitate de către ALSL numai pentru a putea stabili ce reclame să vă afișăm.

Nu distribuim și nu vindem datele dvs. cu caracter personal promotorilor și nu distribuim promotorilor informații care vă identifică în mod direct (cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail sau alte informații de contact). În schimb, promotorii ne pot spune lucruri precum ce fel de audiență doresc să le vadă reclamele și noi afișăm acele reclame persoanelor care ar putea fi interesate. Furnizăm promotorilor rapoarte despre rezultatele reclamelor care îi ajută să înțeleagă modul în care oamenii interacționează cu conținutul lor. Pentru a afla mai multe, consultați secțiunea 2 de mai jos.

Politica noastră de utilizare a datelor cu caracter personal explică modul în care colectăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a decide o parte dintre reclamele pe care le vedeți și pentru a furniza toate celelalte servicii descrise mai jos. Puteți, de asemenea, să accesați Setări dvs. în orice moment pentru a revizui opțiunile de confidențialitate pe care le aveți privind modul în care vă utilizăm datele.

 1. Serviciile pe care le furnizăm

Misiunea noastră este să oferim oamenilor puterea de a construi comunități și să-i aducem mai aproape unii de alții. Pentru a contribui la progresul acestei misiuni, vă furnizăm Produsele și serviciile descrise mai jos:

Vă oferim o experiență personalizată:

Experiența dvs. pe OncoLive este unică: de la postări, povești, articole, evenimente, reclamele și alte forme de conținut pe care le vedeți în Noutăți sau pe platforma noastră și până la Paginile pe care le urmăriți numite (grupuri, forumuri) și alte funcții pe care le puteți utiliza, precum Acces la servicii medicale și funcția de căutare. Utilizăm datele de care dispunem, de exemplu datele despre conexiunile și alegerile pe care le faceți și despre setările pe care le selectați și acțiunile dvs. în cadrul Produselor noastre și în afara lor, pentru a personaliza experiența dvs.

Vă conectăm cu persoane și organizații importante pentru dvs:

Vă ajutăm să găsiți și să stabiliți relații cu persoanele, grupurile, afacerile, organizațiile și alte entități care sunt importante pentru dvs., în toate Produsele OncoLive pe care le utilizați. Utilizăm datele de care dispunem pentru a vă sugera, dvs. și altor persoane, de exemplu, articole și evenimente la care să participați. Relațiile mai puternice consolidează comunitățile și considerăm că serviciile noastre sunt cele mai utile atunci când oamenii stabilesc relații cu persoanele, grupurile și organizațiile care sunt importante pentru ei.

Vă permitem să vă exprimați și să comunicați lucrurile care contează pentru dvs.:

OncoLive vă oferă numeroase moduri de a vă exprima și de a comunica cu prietenii, familia și alte persoane despre lucrurile importante pentru dvs., de exemplu puteți să distribuiți actualizări de stare, fotografii, și povești în toate Produsele OncoLive pe care le utilizați, să adăugați conținut în profilul dvs.

Vă ajutăm să descoperiți conținut, produse și servicii care v-ar putea interesa:

Vă prezentăm reclame, oferte și alte forme de conținut sponsorizat pentru a vă ajuta să descoperiți conținutul, produsele și serviciile oferite de numeroasele companii și organizații care utilizează OncoLive și alte Produse OncoLive. Secțiunea 2 de mai jos explică aceste lucruri mai detaliat.

Combatem comportamentul dăunător și protejăm și sprijinim comunitatea noastră:

Lucrăm cu echipe dedicate din întreaga lume și dezvoltăm sisteme tehnice avansate pentru a detecta utilizarea improprie a Produselor noastre, comportamentul dăunător față de ceilalți și situațiile în care suntem în măsură să ajutăm sau să protejăm comunitatea noastră. Atunci când detectăm conținut sau comportamente de acest fel, luăm măsurile adecvate, de exemplu oferim ajutor, ștergem conținutul, blocăm accesul la anumite funcții, dezactivăm un cont sau ne adresăm organelor de aplicare a legii. Comunicăm date altor Instituții Abilitate atunci când constatăm abuzuri sau comportamente dăunătoare ale unei persoane care folosește unul dintre Produsele noastre.

Cercetarea modurilor de îmbunătățire a serviciilor noastre:

Ne implicăm în cercetare pentru a dezvolta, testa și îmbunătăți Produsele noastre. Aceasta include analizarea datelor pe care le avem despre utilizatorii noștri și înțelegerea modului în care oamenii folosesc Produsele noastre, de exemplu, prin efectuarea de sondaje și testarea și depanarea funcțiilor noi. Politica noastră de utilizare a datelor cu caracter personal explică modul în care utilizăm datele pentru a susține această cercetare în scopurile dezvoltării și îmbunătățirii serviciilor noastre.

Produsele noastre vă ajută să găsiți și să stabiliți relații cu persoane, grupuri, afaceri, organizații și alte entități importante pentru dvs. Concepem sistemele noastre astfel încât experiența dvs. să fie coerentă și uniformă în diferitele produse pe care le utilizați.

 1. Cum sunt finanțate serviciile noastre?

Pentru a nu plăti accesul în cadrul platformei OncoLive și alte produse și servicii pe care le oferă Asociația LIVE TO SAVE LIVES, vom afișa reclame pentru care afacerile și organizațiile ne plătesc pentru a le promova în cadrul și în afara OncoLive. Utilizăm datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi informații despre activitatea și interesele dvs., pentru a vă afișa reclame care sunt mai relevante pentru dvs.

Protejarea confidențialității utilizatorilor este un aspect esențial în ceea ce privește modul în care ne-am proiectat sistemul de publicitate. Aceasta înseamnă că vă putem afișa reclame relevante și utile fără a spune promotorilor cine sunteți. Nu vindem datele dvs. cu caracter personal. Le permitem promotorilor să ne comunice detalii cum ar fi obiectivul lor de afaceri și audiența care ar trebui să vadă reclamele (de exemplu, utilizatori cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani cărora le place ciclismul). Apoi le afișăm reclama utilizatorilor care ar putea fi interesați.

De asemenea, furnizăm promotorilor rapoarte despre rezultatele reclamelor pentru a-i ajuta să înțeleagă modul în care oamenii interacționează cu conținutul lor în cadrul și în afara OncoLive. De exemplu, furnizăm promotorilor informații demografice generale și despre interese (cum ar fi informația că o reclamă a fost văzută de o femeie cu vârsta între 25 și 34 de ani, din București, căreia îi place ingineria software) pentru a-i ajuta să își înțeleagă mai bine audiența. Nu distribuim informații care vă pot identifica în mod direct (informații precum numele și adresa dvs. de e-mail care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau identifica), cu excepția cazului în care ne acordați permisiunea expresă. Aflați mai multe despre cum funcționează reclamele Oncolive aici.

Colectăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a vă furniza serviciile descrise mai sus. Puteți afla mai multe despre modul în care colectăm și utilizăm datele dvs. în Politica noastră de utilizare a datelor cu caracter personal.

 1. Angajamentele dvs. față de OncoLive și față de comunitatea noastră

Oferim aceste servicii dvs. și altor persoane pentru a sprijini progresul misiunii noastre. În schimb, avem nevoie ca dvs. să vă asumați următoarele angajamente:

 1. Cine poate utiliza OncoLive

Atunci când oamenii își susțin opiniile și acțiunile, comunitatea noastră devine mai sigură și mai responsabilă. De aceea, este necesar să faceți următoarele:

Utilizați numele pe care îl folosiți în viața de zi cu zi.

Furnizați informații exacte despre dvs. inclusiv tipul de diagnostic și stadializarea.

Creați un singur cont (personal) și folosiți cronologia în scopuri personale.

Nu comunicați parola dvs., nu acordați altora acces la contul dvs. OncoLive și nu transferați contul dvs. altei persoane (fără permisiunea noastră).

Încercăm să punem OncoLive la dispoziția tuturor celor cu afecțiuni onco-hematologice, dar nu puteți utiliza OncoLive dacă:

Nu ați împlinit 16 ani.

Nu sunteți părinte, rudă sau persoană cu afecțiune onco-hematologică

Dacă am dezactivat anterior contul dvs. din cauza unor încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre.

Legile aplicabile vă interzic să primiți software-ul, produsele sau serviciile noastre.

 1. Ce puteți să distribuiți și să faceți pe OncoLive

Dorim ca oamenii să utilizeze OncoLive pentru a se exprima și a distribui conținut important pentru ei, dar nu cu prețul siguranței și bunăstării celorlalți sau al integrității comunității noastre. Prin urmare, sunteți de acord să nu vă angajați în comportamentele descrise mai jos (sau să încurajați sau să sprijiniți alte persoane să facă astfel):

Este interzis să utilizați Produsele noastre pentru a întreprinde orice acțiuni sau pentru a distribui:

Conținut care încalcă prezentele Condiții, Standardul Comunități OncoLive noastre și Condițiile și Politicile aplicabile utilizării OncoLive de către dvs.

Conținut ilegal, înșelător, discriminator sau fraudulos.

Conținut care nesocotește sau încalcă drepturile unei alte persoane, inclusiv drepturile sale de proprietate intelectuală.

Este interzis să încărcați viruși sau coduri rău intenționate sau să întreprindeți orice acțiuni care ar putea să dezactiveze, să supraîncarce sau să afecteze funcționarea corectă sau aspectul adecvat al Produselor noastre.

Este interzis să accesați sau să colectați date din Produsele noastre utilizând mijloace automatizate (fără permisiunea noastră prealabilă) sau să încercați să accesați date pe care nu aveți permisiunea să le accesați.

Vom șterge sau bloca conținutul care încalcă aceste prevederi.

În cazul în care, din cauza încălcării Standardul Comunități OncoLive și Condițiile și Politicile  platformei în funcție de gravitate, vom avertiza, șterge sau bloca un membru fără a fi anunțat în prealabil, cu excepția cazului în care ați încălcat în mod grav sau repetat aceste Condiții sau dacă acest lucru ne poate expune pe noi sau pe alții la răspundere legală; dăunează comunității noastre de utilizatori; compromite sau interferează cu integritatea sau funcționarea oricăror servicii, sisteme sau Produse ale noastre; în cazul în care suntem restricționați din cauza limitărilor tehnice; sau în cazul în care ne este interzis să facem acest lucru din motive legale.

Pentru a contribui la sprijinirea comunității noastre, vă încurajăm să raportați conținutul sau comportamentele care considerați că încalcă drepturile dvs. (inclusiv dreptul de proprietatea intelectuală) sau condițiile și politicile noastre.

Putem, de asemenea, să ștergem conținutul, serviciile sau informațiile dvs. sau să restricționăm accesul la acestea dacă stabilim că o astfel de acțiune este necesară în mod rezonabil pentru a evita sau a reduce efecte negative asupra OncoLive, de natură juridică sau din zona de reglementare.

 1. Permisiunile pe care ni le acordați

Pentru a furniza serviciile noastre, avem nevoie să ne acordați anumite permisiuni:

Permisiunea de a utiliza conținutul pe care îl creați și distribuiți: Anumit conținut pe care îl distribuiți sau încărcați, cum ar fi fotografii sau clipuri video, poate fi protejat de legile privind proprietatea intelectuală.

Dvs. dețineți drepturile de proprietate intelectuală (precum drepturi de autor sau mărci comerciale) în orice astfel de conținut pe care îl creați și distribuiți pe OncoLive și în alte Produsele OncoLive pe care le utilizați. Nimic din aceste Condiții nu elimină drepturile pe care le aveți în legătură cu propriul dvs. conținut. Puteți să distribuiți fără restricții conținutul dvs., oricui și oriunde doriți.

Însă, pentru a furniza serviciile noastre, avem nevoie de unele permisiuni legale din partea dvs. (cunoscute sub numele de „licență”) pentru a utiliza acest conținut. Aceasta este exclusiv în scopul furnizării și îmbunătățirii Produselor și serviciilor noastre, așa cum este descris în secțiunea 1 de mai sus.

Mai exact, atunci când distribuiți, postați sau încărcați conținut care face obiectul drepturilor de proprietate intelectuală privind sau în legătură cu Produsele noastre, ne acordați o licență neexclusivă, transferabilă, sublicențiabilă, fără drepturi de autor și valabilă la nivel național pentru a putea să găzduim, să utilizăm, să distribuim, să modificăm, să rulăm, să copiem, să prezentăm public/privat sau să afișăm conținutul dvs. și să creăm opere derivate pe baza acestuia (în conformitate cu setările dvs. de Confidențialitate și din aplicație). Aceasta înseamnă, de exemplu, că, dacă distribuiți o fotografie pe OncoLive, ne acordați permisiunea să o stocăm pentru o perioadă de timp limitată, să o copiem și să o distribuim către alte persoane (din nou, în conformitate cu setările dvs.), cum ar fi furnizorii de servicii care oferă asistență pentru serviciul nostru sau alte Produse OncoLive pe care le utilizați. Această licență va înceta atunci când conținutul dvs. este șters din sistemele noastre.

Puteți șterge conținutul, separat sau în întregime, ștergându-vă contul. Contul meu despre cum să vă ștergeți contul.

Atunci când ștergeți conținut, acesta nu mai este vizibil pentru alți utilizatori, dar poate continua să existe în alte locuri în sistemele noastre în cazul în care:

– ștergerea imediată nu este posibilă din cauza limitărilor tehnice (caz în care, conținutul dvs. va fi șters în maximum 90 de zile din momentul în care l-ați șters);

– conținutul dvs. a fost utilizat de alții în conformitate cu această licență, iar aceștia nu l-au șters (caz în care această licență va continua să se aplice până când conținutul respectiv va fi șters); sau

În cazul în care ștergerea imediată ar restricționa capacitatea noastră de a:

 • investiga sau identifica activități ilegale sau încălcări ale condițiilor și politicilor noastre (de exemplu, pentru identificarea sau investigarea folosirii incorecte a Produselor sau a sistemelor noastre);
 • respecta o obligație legală, precum păstrarea probelor; sau
 • respecta o solicitare a unei autorități judiciare sau administrative, a unei instituții de ordine publică sau a unei agenții guvernamentale;

caz în care, conținutul va fi păstrat pentru o durată care nu depășește perioada necesară pentru scopurile pentru care a fost păstrat (durata exactă va varia de la caz la caz).

În fiecare dintre cazurile prezentate mai sus, această licență va continua până când conținutul a fost șters în totalitate.

Permisiunea de a utiliza numele dvs., fotografia dvs. de profil și informații despre acțiunile dvs. asupra reclamelor și conținutului sponsorizat: Ne acordați permisiunea să utilizăm anumite date despre profilul dvs. și informații despre acțiunile dvs. pe OncoLive vizând sau privind reclamele, ofertele și alte forme de conținut sponsorizat pe care le afișăm în Produsele noastre, fără a vă retribui pentru acestea. De exemplu, le putem arăta prietenilor dvs. că vă interesează un eveniment promovat sau că ați apreciat o Pagină creată de un brand care ne-a sponsorizat pentru a-i afișa reclamele pe OncoLive. Astfel de reclame sunt vizibile doar persoanelor care au permisiunea dvs. de a vedea acțiunile dvs. pe OncoLive.

Permisiunea de a actualiza software-ul pe care îl utilizați sau îl descărcați: Dacă descărcați sau utilizați software-ul nostru, ne oferiți permisiunea de a descărca și instala actualizări de software, acolo unde există.

 1. Limitarea utilizării proprietății noastre intelectuale

Dacă utilizați conținut protejat de drepturile de proprietate intelectuală care ne aparțin și pe care le punem la dispoziție în Produsele noastre (de exemplu, imagini, machete, clipuri video sau sunete pe care le oferim și pe care le adăugați la conținutul pe care îl creați sau îl distribuiți pe OncoLive), ne rezervăm toate drepturile asupra acestui conținut (dar nu asupra conținutului dvs.). Puteți utiliza drepturile noastre de autor sau mărcile Asociației LIVE TO SAVE LIVES doar așa cum este permis în mod expres prin Instrucțiuni de utilizare a mărcii sau cu acordul nostru prealabil, exprimat în scris. Este obligatoriu să obțineți permisiunea noastră scrisă (sau permisiunea prevăzută de o licență de sursă deschisă) pentru a modifica, a crea produse derivate, a decompila sau a încerca în orice alt mod să extrageți cod sursă de la noi.

 1. Prevederi suplimentare
 2. Actualizarea Condițiilor noastre

Depunem eforturi constante pentru a ne îmbunătăți serviciile și a dezvolta funcții noi pentru ca dvs. și comunitatea noastră să vă bucurați de Produse mai bune. De aceea, este posibil să fim nevoiți să actualizăm prezentele Condiții din când în când, astfel încât acestea să reflecte cu acuratețe serviciile și practicile noastre. Vom face modificări doar dacă prevederile nu mai sunt adecvate sau sunt incomplete și doar dacă modificările sunt justificate și țin cont în mod corespunzător de interesele dvs.

Vă vom notifica (de exemplu, prin e-mail sau prin intermediul Produselor noastre) cu cel puțin 30 de zile înainte de a modifica prezentele Condiții și vă vom oferi posibilitatea de a le revizui înainte de intrarea lor în vigoare, cu excepția cazurilor în care schimbările sunt obligatorii conform legii. După intrarea în vigoare a oricăror Condiții actualizate, trebuie să le respectați dacă doriți să utilizați în continuare Produsele noastre.

Sperăm că veți continua să utilizați Produsele noastre. Însă, dacă nu sunteți de acord cu Condițiile noastre actualizate și nu mai doriți să faceți parte din comunitatea OncoLive, puteți oricând să vă ștergeți contul intrând în Contul meu.

 1. Suspendarea sau închiderea contului

Dorim ca OncoLive să fie un spațiu în care anumită categorie de oameni să se simtă bineveniți și în siguranță pentru a se exprima și a-și împărtăși gândurile și experiențe.

Dacă stabilim că ați încălcat, în mod evident, grav sau repetat, Condițiile sau Politicile noastre, inclusiv, în special, Standardele comunității noastre, putem să suspendăm sau să dezactivăm permanent accesul la contul dvs. De asemenea, este posibil să vă suspendăm sau să vă dezactivăm contul dacă încălcați în mod repetat drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane sau dacă suntem obligați să facem acest lucru din motive legale.

În cazul în care luăm astfel de măsuri, vă vom anunța și vom explica toate opțiunile pe care le aveți pentru a solicita o revizuire, cu excepția cazului în care acest lucru ne poate expune pe noi sau pe alții la răspundere legală; dăunează comunității noastre de utilizatori; compromite sau interferează cu integritatea sau funcționarea oricăror servicii, sisteme sau Produse ale noastre; suntem restricționați din cauza limitărilor tehnice sau în cazul în care ne este interzis să facem acest lucru din motive legale.

Puteți afla mai multe despre ce puteți face în cazul în care contul dvs. a fost dezactivat și cum să ne contactați în cazul în care considerați că l-am dezactivat din greșeală contact@oncolive.ro

Dacă vă ștergeți contul sau dacă îl dezactivăm, acordul dintre noi și dvs. reprezentat de aceste Condiții va înceta, dar următoarele prevederi se vor aplica în continuare:

 1. Limitarea răspunderii

Nicio parte din aceste condiții nu intenționează să excludă sau să limiteze răspunderea noastră în caz de deces, vătămare corporală sau denaturare frauduloasă cauzate de neglijența noastră, și nici să vă afecteze drepturile legale.

Vom exercita diligență profesională în furnizarea Produselor și serviciilor noastre către dvs. și în păstrarea unui mediu sigur, protejat și fără erori. Întrucât am acționat cu diligență profesională, nu acceptăm răspunderea pentru pierderi care nu sunt cauzate de încălcarea acestor Condiții sau în alt mod de faptele noastre; pierderi care nu pot fi prevăzute în mod rezonabil de dvs. și de noi la momentul intrării în vigoare a acestor Condiții și evenimente care depășesc controlul nostru rezonabil.

 1. Litigii

Încercăm să definim reguli clare, astfel încât să putem limita sau chiar evita litigiile dintre noi și dvs. Cu toate acestea, în caz de litigiu, este util să știți încă de la început cum poate fi soluționat și care sunt legile aplicabile.

Dacă sunteți consumator și aveți reședința obișnuită într-un stat membru al Uniunii Europene, legile din acel stat membru se vor aplica oricărei reclamații, cauze de acțiune sau litigiu împotriva noastră care decurge din sau în legătură cu prezentele Condiții sau cu Produsele OncoLive („pretenția”) și puteți soluționa pretenția dumneavoastră în orice instanță competentă din acel stat membru cu jurisdicție asupra pretenției. În toate celelalte cazuri, sunteți de acord că pretenția va fi soluționată de o instanță competentă din România și că legile din România guvernează prezentele Condiții și orice pretenție, cu excluderea prevederilor referitoare la conflictul de legi.

 1. Altele

Prezentele Condiții (denumite anterior Declarația de drepturi și responsabilități) reprezintă acordul integral dintre dvs. și Asociația LIVE TO SAVE LIVES cu privire la utilizarea Produselor noastre de către dvs. Prezentele Condiții înlocuiesc orice acorduri anterioare.

Unele dintre Produsele pe care le oferim sunt reglementate și de condiții suplimentare. Dacă utilizați oricare dintre aceste Produse, vi se va oferi posibilitatea de a vă exprima acordul cu condițiile suplimentare, care vor deveni parte din acordul dintre noi și dvs. De exemplu, dacă accesați sau utilizați Produsele noastre în scopuri comerciale sau profesionale, precum cumpărarea de reclame, vânzarea de produse sau utilizarea serviciilor noastre de măsurare, trebuie să fiți de acord cu Condițiile de utilizare în scopuri. În măsura în care există condiții suplimentare care intră în conflict cu prezentele Condiții, condițiile suplimentare se vor aplica doar în relație cu respectivul conflict.

Dacă se constată că o parte din prezentele Condiții nu este aplicabilă, partea rămasă va fi aplicabilă și în vigoare în totalitate. Dacă nu putem aplica o parte din prezentele Condiții, acest lucru nu va fi considerat o renunțare. Orice amendament sau renunțare la prezentele Condiții trebuie să fie efectuat(ă) în scris și semnat(ă) de către noi.

Nu veți transfera niciun drept și nicio obligație pe care le aveți prin prezentele Condiții către alte părți fără acordul nostru.

Puteți desemna o persoană (denumită contact de moștenire) care să vă închidă contul dvs. Doar persoana pe care ați desemnat-o contact de moștenire sau o persoană pe care ați identificat-o într-un testament valabil sau într-un document similar care exprimă consimțământul clar privind dezvăluirea conținutului dvs. în caz de deces sau de incapacitate va putea să solicite dezvăluiri din contul dvs. și ștergerea lui.

Prezentele Condiții nu conferă terțelor părți drepturi de beneficiar. Toate drepturile și obligațiile noastre în baza prezentelor Condiții pot fi cesionate de către noi fără restricții în legătură cu o fuziune, o achiziție, donație sau sponsorizare de bunuri, sau prin efectul legii sau în orice alt mod.

Trebuie să știți că putem fi nevoiți să modificăm numele de utilizator asociat contului dvs. în anumite situații (de exemplu, dacă altcineva solicită numele de utilizator și acesta nu pare să aibă legătură cu numele pe care îl utilizați în mod obișnuit). Dacă trebuie să facem acest lucru, vă vom anunța în prealabil și vă vom explica motivele.

Apreciem întotdeauna feedbackul dvs. și alte sugestii privind produsele și serviciile noastre. Însă trebuie să știți că le putem utiliza fără nicio restricție sau obligație de a vă remunera pentru acestea și că nu avem nicio obligație de a le considera confidențiale.

 1. Alte condiții și politici care vi se pot aplica

Standardele comunității: aceste instrucțiuni descriu standardele noastre cu privire la conținutul pe care îl postați pe OncoLive și la activitatea dvs. pe OncoLive și în alte Produse OncoLive.

Condițiile de utilizare în scopuri comerciale: aceste condiții se aplică dacă accesați sau utilizați Produsele noastre și în scopuri comerciale sau profesionale, care includ publicitatea, operarea unei aplicații pe Platforma noastră, utilizarea serviciilor noastre de măsurare, administrarea unui grup sau a unei Pagini pentru o afacere sau vânzarea de bunuri și servicii.

Politicile noastre privind publicitatea: aceste politici precizează care sunt tipurile de conținut de reclamă permise de partenerii care fac publicitate în Produsele OncoLive.

Politica privind Paginile, Grupurile, Forumurile, și Evenimentele: aceste instrucțiuni se aplică dacă doriți să creați sau administrați o Pagină OncoLive, un grup, forum sau un eveniment sau dacă utilizați Facebook pentru a comunica sau a administra o promoție.

Politica platformei OncoLive: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică atunci când utilizați Platforma noastră (de exemplu, pentru dezvoltatorii sau operatorii unei aplicații sau site din cadrul Platformei sau atunci când utilizați plugin-urile sociale).

Politici comerciale: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică atunci când oferiți produse și servicii spre vânzare pe OncoLive.

Resurselor pentru mărci OncoLive: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică pentru utilizarea mărcilor comerciale, siglelor și capturilor de ecran oncoLive.

Instrucțiuni pentru utilizarea muzicii: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică dacă postați sau distribuiți pe Facebook conținut care include muzică.

 

New Report

Close